Lassú cégalapítás

Lassú cégalapítás részletei


Lassú cégalapítás - kedvező áron

A lassú cégalapítás a cégügyvédek.hu oldalon hirdető ügyvédeknél azt jelenti, hogy az iratok elkészítését az adatfelvételt követő 3-6 munkanapon belüli határidőre vállalják. Ha valamilyen adat vagy tény hiányzik, úgy a fenti határidő azok teljes rendelkezésre bocsátásától irányadó.


Az iratok cégbíróságra történő beküldésére az aláírást követően azonnal sor kerül, így a cég akár az aláírást követő 2-10 munkanapon belül bejegyzésre kerülhet.


A folyamat végigviteléhez, illetve az aláíráshoz szükség van minden adatra és tényre, valamint minden érintett személy személyi okmányaira és személyes megjelenésére az adott ügyvédi irodában.

A lassú cégalapítás díja 30.000 - 40.000 Ft (+ÁFA) között várható, a pontos díjat természetesen az adott ügyvédi iroda határozza meg. A cégalapítás végösszegét a tulajdoni lapok lehívásának költsége(i) (hiteles tulajdoni lap másolat: 3.600 Ft / ingatlan) és az ügyben érintett személyek kötelező ügyvédi azonosítási költsége(i) (belföldi személy esetén: 1.670 Ft / fő, külföldi személy esetén: 2.730 Ft / fő) jelentősen befolyásolhatják, illetve növelhetik.  A cégbejegyzés határideje a NAV adóregisztrációs eljárásának időtartamától függően (min.1, max. 8 munkanap) reálisan 2-10 cégbírósági munkanap (A Cégbíróság a bejegyzésről az adószám megállapítását követő 1 munkaórán belül hoz döntést.).